0 0
Головна Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Умови використання сайту

Використання Користувачем Сайту інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

Персональні дані Покупця обробляються відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних». Персональні дані Покупців зберігаються в базі даних інтернет-магазину. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють у сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами.

Адміністрація сайту може вносити зміни в цю Політику конфіденційності без згоди Користувача. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, публікуються на цій сторінці.

Cookie

Сайт використовує файли cookie, для ідентифікації, відстеження та зберігання даних. Використовуючи сайт, Користувач дає згоду на роботу з цими файлами.


Матеріали інтелектуальної власності


Інформація, фото - та відео-матеріали, логотипи, елементи графічного дизайну та інші об'єкти, розміщені на веб-сайті, є власністю Aksor. Будь-яке використання матеріалів без попереднього дозволу aksor забороняється і підлягає правовій охороні відповідно до положень національного законодавства і норм міжнародного права. 


Адміністрація сайту не гарантує точність і повноту наданих матеріалів. Адміністрація сайту не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.


Захист персональних даних

Адміністрація сайту зобов'язується не розголошувати і забезпечити режим захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання товару.

Інтернет-магазин захищає дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлений статистичний скрипт системи.